KC SEMIČ

Sobota, 15. 12. 2018 ob 19.00

10,00 / 12,00 €

3 ure

KUD Dobréč | Praznični tamburaški koncert

Tamburaški orkester Dobreč v soboto, 15. decembra 2018, ob 19. uri, vabi v Kulturni center Semič na Praznični tamburaški večer.
V goste prihaja Elda Viler, dama slovenske popevke, ki je zaslovela v zlatih časih slovenske popevke z interpretacijami skladb priznanih slovenskih skladateljev in tekstopiscev. Gašper Rifelj, vzhajajoča zvezda slovenske glasbene scene, ki je na Slovenski popevki leta 2012 s svojim nastopom navdušil občinstvo in dosegel 4. mesto. Lado Leskovar je v 50 letni karieri posnel več kot 300 popevk in šansonov, sodeloval na mnogih domačih in mednarodnih festivalih, za domače in evropske diskografske hiše posnel vrsto plošč in kaset, igral tudi v nekaj filmih, prejel niz nagrad za interpretacijo, ter leta 2009 Ježkovo nagrado za življenjsko delo.
VEČ

Zimzelene uspešnice kot so Lastovka, Natali, Ti so moja ljubezen, Manj je več, ki so usidrane v srcih mnogo generacij in postale skorajda ponarodele…bodo pod dirigentsko taktirko maestra Gregorja Zagorca ta večer oživele in v nas prebudile spomine.

Program bo povezoval vsestranski umetnik, radijec, voditelj in igralec Jure Sešek.

Vstopnice v predprodaji in v redni prodaji se lahko kupijo/naročijo preko telefona v KC Semič, na telefonski številki 040/625 148.

 

Cena vstopnice v predprodaji je 10 EUR, na dan koncerta 12 EUR.

 

Predšolski otroci imajo vstop prost.